SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma günü ilçelerin aday tanıtımı için Bursa'ya geliyor

TAKİP ET

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü ilçelerin aday tanıtımı için Bursa'ya gelecek. Cuma namazı sonrasında TOFAŞ Spor salonunda düzenlenecek aday tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı'nın Bursa ilçe adayları tanıtılacak. Yeniden Refah ve Büyük Birlik Partisi'nden aday var mı? Hangi ilçeler MHP'de.? Adaylar belli mi? Ayrıntılar haberimizde....

SON DAKİKA HABERİ:

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü ilçelerin aday tanıtımı için Bursa'ya gelecek. Cuma namazı sonrasında TOFAŞ Spor salonunda düzenlenecek aday tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı'nın Bursa ilçe adayları tanıtılacak. Yeniden Refah ve Büyük Birlik Partisi'nden aday var mı? Hangi ilçeler MHP'de? Ayrıntılar haberimizde....

Yerel seçime 2 ay kala siyasi partilerin adayları da merakla bekleniyor. Bursa'da AK Parti'nin Büyükşehir adayı olarak mevcut başkan Alinur Aktaş'ın 7 Ocak'ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde ilan edilmesinin ardından gözler ilçe adaylarına çevrilmişti.

Haber Merkezi'mize gelen son dakika bilgisine göre bu sorunun cevabı Cuma günü Bursa'da Tofaş Spor Salonu'nda düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısı ile netlik kazanacak.

Öte yandan Cumhur İttifakı'nın Bursa'daki ilçe belediye başkan adaylarının kimler olacağı sorusu henüz netlik kazanmazken, Cumhur İttifakı'na kısmen dahil olan Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin de Bursa'da adayı olup olmayacağı da henüz bilinmiyor.  Ancak bu konuda görüşmelerin sürdüğü bilgisine ulaştık.  Edindiğimiz bilgiye göre, Yeniden Refah Partisi'nin ilçelerden İnegöl'ü almak için bastırdığı ancak bunın kabul görmediği bunun yerine Gürsu'da Yeniden Refah Partisi adayı çıkabileceği de gelen bilgiler arasında. Anlaşma sağnaırsa Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Adayı olarak ilan edilen AK Parti Eski İl Başkanlarındabn Se dat Yalçın'ın geri çekileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan Bursa'da Yenişehir'de mevcut Başkan Davut Aydın ve Mustafakemalpaşa'da da eski ilçe Başkanı Ahmet Beygirci MHP adayı olarak açıklanmıştı.

erdoğan bursa erdoğan bursaya ne zaman gelecek son dakika bursa bursa son dakika son dakika bursa adayları