Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "İşçilerle Buluşma" programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür." dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "İşçilerle Buluşma" programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Makro ekonomide dengeler tekrar yerine oturmaya başladı. Göstergeler ekonomideki pozitif yükselişin artarak süreceğine işaret ediyor." dedi.

Erdoğan, "Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sembolü '2023 hedefleri' olan bu süreci devam ettirdiğimizde, evlatlarımıza hepimizin hayali olan bir ülke bırakacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye’nin son 19 yılda istihdam sayısını 9.5 milyon artırırken, çalışanların gelir seviyesini de kat be kat yükseltmiş bir ülke olduğu gerçeğini asla unutmamalıyız.”

Hayata İETT'de işçi olarak başlamış, daha sonra kendi işini kurmuş, büyükşehir belediye başkanlığı, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı makamına gelmiş bir kardeşinizim. Emeğiyle, alın teriyle, beden gücüyle çalışmanın hem yorgunluğunu hem de bu şekilde evine helal rızık götürmenin verdiği manevi hazzı çok iyi biliyoruz. Çalışmak kadar emeğinin karşılığını hakkıyla almanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getireceğiz derken bunu her kesim için söylüyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Milli gelirimiz Türk Lirası olarak yaklaşık 11 kat yükselirken, asgari ücretin 16 kata yakın artması bunun en somut örneklerindendir. Öyle ki 27 kat artan emekli maaşları vardır.”