Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl istikametimiz doğruya, hakikate ve adaletedir

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni dönemi Türkiye açısından en iyi şekilde değerlendirerek, ülkemizin bölgesel güç ve küresel aktör konumunu pekiştireceğiz. Daha adil ve barışçıl bir düzenin tesisi için tüm paydaş ve ortaklarımızla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Göreve Başlama Töreni'ne katılan konuk liderler onuruna Çankaya Köşkü'nde akşam yemeği verdi.

Burada yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür eden Erdoğan, şunları dile getirdi:

"Saygıdeğer devlet ve hükümet başkanları, meclis başkanları, bakanlar, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla saygıyla selamlıyorum. Türkiye'ye hoş geldiniz. Sizleri bu gurur günümüzde ülkemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Göreve Başlama Töreni'mize iştirakiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olamasalar da tebriklerini telefonla ileten, mesaj yollayan tüm dostlarımıza da şükranlarımı sunuyorum."

Yeni dönemi Türkiye açısından en iyi şekilde değerlendirerek, ülkemizin bölgesel güç ve küresel aktör konumunu pekiştireceğiz. Daha adil ve barışçıl bir düzenin tesisi için tüm paydaş ve ortaklarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Yönümüz hem batıya hem doğuya dönük olacak. Ama asıl istikametimiz doğruya, hakikate ve adaletedir. Rabb'im yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum."