CHP'li Torun: Bizimki Halil İbrahim sofrasıdır

TAKİP ET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşarak, "Halil İbrahim sofrasıdır bizimki; hiç eksilmesin, hep artsın. Halil İbrahim bereketi hep olsun" dedi. Torun, belediye başkanlarının toplantısının ardından da açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen 10 büyükşehir belediye başkanı, parti genel merkezinden ayrılmasının ardından herhangi bir konuşma yapmazken, başkanların ayrılmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun açıklamada bulundu. Torun, açıklamasında şunları söyledi:

"11 Büyükşehir belediye başkanımızın 10'u Genel Başkanımızı ziyaret etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem nedeniyle aramıza katılamadı. Tamamı desteklerini ifade etti ve yanında olduklarını söylediler. Belli bir değerlendirme yapıldı, büyükşehir belediye başkanlarımızın deprem bölgelerinde yaptıkları destekleri ve hizmetleri aktardılar. Ardından buradan ayrıldılar. Hepinize katıldığınız için teşekkür ederiz, soru almıyoruz."

'Halil İbrahim sofrasıdır bizimki'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Twitter hesabından CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşarak, "Halil İbrahim sofrasıdır bizimki; hiç eksilmesin, hep artsın. Halil İbrahim bereketi hep olsun" diye yazdı.