CHP'li başkanın 17 yaşındaki kızı taciz ettiği iddiası

TAKİP ET

CHP Bursa, Osmangazi İlçe Başkanı M.A.'nın 17 yaşındaki kıza attığı iddia edilen skandal watsap mesajları gündeme bomba gibi düştü.

CHP'deki taciz skandalı iddialarına bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı M. A.'nın, WhatsApp yazışmalarında henüz 17 yaşında olan genç bir kızı taciz ettiği iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nde Tuna Çam imzası ile yayınlanan  habere göre; CHP'nin Bursa Osmangazi İlçe Başkanı M. A., saat 23.00'te   S.G ismli 17 yaşındaki kıza"pişt" diye yazdı, sonrasında da farklı emojiler attı. S. G.'nin, "Neden böyle emojiler atıyorsun, bir şey de abi" demesi üzerine M.A., "Bana abi deme" cevabını verdi.
Buna anlam veremeyen genç kız bu kez, "Neden abi demeyeyim ki" diye sorunca; M.A, "Senden hoşlanıyorum" karşılığını verdi.
Bunun üzerine M.A'yı tersleyen genç kız yaşadığı CHP Osmangazi ilçe Başkanı M.A'yı tesledi ve terslediği ve konuşmayı sonlandırdı.

Genç kız daha sonda da M.A'nın davranışını annesine anlattı. Kızının taciz edildiğini öğrenen anne, tüm mesajların çıktısını alıp CHP Genel Merkezi'nin yolunu tuttu. Genel başkan yardımcılarıyla konuyu görüşen anne-kız, "İnceleyeceğiz" cevabı alnırak Bursa'ya gönderildi. Sonrasında da taciz olayının üzeri örtüldü. M.A.'nın daha önce de evli bir kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak CHP, M.A.'ya işlem yapmak yerine kadının kocası Z.G.'nin partiden üyeliğinin düşürülmesi için işlem başlamıştı.

chp bursa osmangazi taciz sondakika taciz osmangazi son dakika 17 yaşında kıza taciz