Çetin Ceviz filmin konusu ne? Çetin Ceviz filminde kimler oynuyor?

TAKİP ET

Çetin Ceviz filmi; Hatice adındaki genç bir kadının, köy yerinde uğursuz kabul edilerek dışlanması ile yeni hayatının ve gerçek aşkının ilk adımlarını anlatıyor. Fırat Tanış, Ayça Erturan'ın başrolde olduğu Çetin Ceviz filmi oyuncuları kim?

Yerli komedi filmi Çetin Ceviz, 2016 yılında vizyona girdi. Hemen ardından Çetin Ceviz 2 devam filmiyle beyazperdedeki macerasını sürdürdü. Filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı, yapımcılığını Ayşe Durmaz ve senaristliğini deÖmer Faruk Yardımcı ile Ayşe İşıkmen yürütüyor.
 

ÇETİN CEVİZ OYUNCULARI KİM?

Çetin Ceviz filminin başarılı oyuncu kadrosu: Fırat Tanış, Ayça Erturan, Gökce Yanardağ, Mahir İpek, Cihan Ercan, Yüksel Ünal, İnan Ulaş Torun, İbrahim Selim, Perihan Ünlücan, Beste Kana, Ozan Uygun.

ÇETİN CEVİZ FİLMİ KONUSU

Etrafındakiler tarafından uğursuz olarak nitelendirilen Hatice, günlük hayatında da mutsuzdur. Çözümü şehre taşınmakta bulan Hatice. Üç kişilik zengin ve mutlubir ailenin yanında çalışmaya başlar. Sonunda aradığı mutluluğu ve huzuru bulduğunu düşünen genç kadın tanık olduğu olayların ardından hiçbir şeyin o kadar da mükemmel olmadığının farkına varır. Yaşanan olaylar karşısında hayatı değişen Hatice, olan biteni uğursuzluğuna yorsa da hayatının aşkını bulmayı da göz ardı etmez.