Çaydanlıkla adam döven genç, cezaevinde intihar etti
Kayseri'de, bir kişiyi çaydanlıkla dövdüğü anları sosyal medyada paylaşan ve tutuklanan 18 yaşındaki genç, cezaevinde intihar etti. Olay, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
Sosyal Medyada Paylaştı, Polis Harekete Geçti
Kayseri’de 18 yaşındaki H.C.C., bir kişiyi çaydanlıkla darp ettiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından gündem oldu. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili hızlı bir çalışma başlattı.
Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
H.C.C., "Kasten yaralama" suçundan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
43 Suç Kaydı Bulunan Genç İntihar Etti
Hakkında "Hırsızlık", "Kasten yaralama", "Yağma", "Zorla alıkoyma" ve "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" gibi suçlardan 43 kaydı bulunan H.C.C.’nin, cezaevinde intihar ettiği öğrenildi.
Kamuoyunda Yankı Uyandıran Olay
H.C.C.'nin cezaevindeki intiharı, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.
Bu trajik olay, sosyal medyada paylaşılan şiddet içerikli görüntülerin ve toplum üzerindeki etkilerinin yeniden tartışılmasına neden oldu.