Bursaspor-Yılport Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İzlemek için...

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta deplasmanda gerçekleştirilen Altınordu maçında 2-1'lik skorla mağlubiyet alan Bursasoır'd gözler bu akşam oynanacak Yılport Samsunspor maçına çevrildi.  Bursaspor , Yılport Samsunspor ile Bitci Timsah Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Peki  Bursaspor- Yılport Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

Geçtiğimiz hafta deplasmanda gerçekleştirilen Altınordu maçında 2-1'lik skorla mağlubiyet alan Bursaspor'da gözler bu akşam oynanacak Yılport Samsunspor maçına çevrildi. 

Bursaspor , Yılport Samsunspor ile Bitci Timsah Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Peki  Bursaspor- Yılport Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...



 

TFF 1. Lig'de Milli aranın tamamlanmasının ardından Altınordu karısında 2-1'lik mağlubiyet yaşayan ve ligin piyasa değeri bakımında en güçlü ekibi olan Bursaspor, beşinci haftada oynanacak Yılport Samsunspor mücadelesine hazırlanıyor.  

Bu maçı takip etmek isteyen futbolseverler ise internette Bursaspor-Yılpoert Samsunsor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularını araştırmaya başladı. İşte karşılaşmaya dair merak edilenler...
 

BURSASPOR-YILPORT SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bursaspor-Yılport Samsunspor maçı 15 Eylül 2021 Çarşamba gün (Bugün) saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bursa'da Bitci Timsah Park Stadı'nda oynanacak.



 

BURSASPOR-YILPORT SAMSUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Bursaspor-Yılport Samsunspor karşılaşması TRT Spor ve Beinsports Max HD 1 kanallarından naklen yayınlanacak. Futbolseverler bu maçı TRT Spor'dan şifresiz olarak izleyebilecek.

TRT Spor, Digiturk 87. kanal, D-Smart 86. kanal (HD), KabloTV 242. kanal (HD),  Turkcell TV+ 71. Kanal,  tivibu 85. Kanal,  Vodafone TV 72. kanal (SD)'dan ve internet üzerinden  "trtspor.com.tr" adresinde yer alan bağlantı üzerinden izlenebilir.

 

İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği mücadelenin hakemi Mustafa Kürşad Filiz olacak. Filiz’in yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Oğuz Kağan Çalışır yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Efe Tanrıverdi olacak.


Yılport Samsunspor'da Gökhan Karadeniz'in yanı sıra tedavileri devam eden Diomande, Melunoviç, Barış Başdaş, Savicevic gibi isimler yarın akşam takımdaki yerlerini alamayacaklar. 
 

bursaspor samsunspor tff 1. lig bursaspor maçı hangi kanalda samsunspor maçı hangi kanalda bursaspor maçı saat kaçta samsunspor maçı saat kaçta