Bursaspor deplasmanda Boluspor karşısında

TAKİP ET

Bursaspor, TFF 1. Lig'in 25. haftasında yarın Boluspor'a konuk olacak. Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 16.00'da başlayacak.Bursaspor, TFF 1. Lig'in 25. haftasında...

Bursaspor, TFF 1. Lig'in 25. haftasında yarın Boluspor'un konuğu olacak. Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 16.00'da başlayacak.
Bursaspor, TFF 1. Lig'in 25. haftasında yarın Boluspor ile karşılaşacak. Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 16.00'da başlayacak. İki takım arasındaki kritik maçın hakemi, İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Emre Malok. Malok'un yardımcıları Orkun Aktaş ve Mehmet Şengül olurken dördüncü hakem ise Ali Yılmaz olacak.
5 haftalık mağlubiyet serisine geçen hafta Akhisarspor'u yenerek son veren ve galibiyet serisi yakalamak isteyen yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör Mustafa Er cezası nedeni ile kulübede olmayacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan ve son 3 haftada 7 puan toplayan Boluspor ise çıkış peşinde istiyor. Bugüne kadar 55 resmi müsabakada kozlarını paylaşan iki takımdan Bursaspor 20, Boluspor ise 14 galibiyet aldı. 21 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Bursa'da oynanan maçı Bursapsor 4-2 kazanmıştı.

bursaspor boluspor tff 1. lig