Bursaspor'dan giden gidene!

TAKİP ET

Sözleşmeleri sona eren Hasan Ayaroğlu ve Enver Cenk Şahin'in takımdan ayrılma kararının ardından Kubilay Sönmez de yeşil beyazlı kulüpten ayrılmak istediğini belirtti.

Yeni sezonda da TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Bursaspor’da önemli bir gelişme daha yaşandı.

Başkanlık koltuğuna Recep Günay’ın oturmasıyla birlikte, sözleşmesi sona eren Hasan Ayaroğlu ve Enver Cenk Şahin’in veda ettiği yeşil beyazlı ekipte, bir yıllık sözleşmesi daha bulunan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Kubilay Sönmez’in de menajerini arayarak Bursaspor’dan ayrılmak istediğini ilettiği öğrenildi.

ARMAYI YERE DÜŞÜRMEDİK
Bursaspor’a çok başka hayaller için geldiğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Yeşil beyazlı formayı gururla giydiğim 2 sene içerisinde camiamız gibi biz futbolcular da büyük acılar çektik. Küme düştük ama Bursaspor armasını yere düşürmedik. Herkes gitmek isterken biz tecrübeli oyuncular olarak bu büyük camiada oynamak ve yeniden ayağa kalkmak için kaldık” dedi.

DESTEK ÇIKILIRSA SONUNA KADAR…
“Formasını terletmekten gurur duyduğum Bursaspor için maç sonlarında başım önde sahadan ayrılmak istemiyorum” diyen Kubilay Sönmez, “Beni anlayışla karşılayacağınızı umut ederek affımı istiyorum. Bursaspor için her zaman savaşmaya hazırım ancak Bursa’nın bir olup Bursaspor’a sahip çıkması gerekiyor. Bursaspor’a destek çıkılırsa sonuna kadar varım ama bu şekilde olmaz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Olay

bursaspor bursaspor puan durumları bursasporluyuz bursaspor maçları bursaspor oyuncuları