Bursaspor'da yarın ne olacak?

TAKİP ET

Bursaspor'da yarın gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurul öncesi tek aday konumunda bulunan Recep Günay'ın, kulübün mali çıkmazdaki durumunu düzeltmeye gücünün yetmeyeceğini açıklaması korku dağlarının gölgesini camianın üzerine yansıtmış durumda.

Bursaspor’da yarın gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurul öncesi tek aday konumunda bulunan Recep Günay’ın, kulübün mali çıkmazdaki durumunu düzeltmeye gücünün yetmeyeceğini açıklaması korku dağlarının gölgesini camianın üzerine yansıtmış durumda.

Yeşil beyazlı camiada beklenti, Günay’ın genel kurulun ardından hemen bir yeni kongre kararı almasını yönünde.

Ancak bu beklentiye rağmen mukaveleleri biten oyuncular ve sözleşmesi devam eden futbolcuların takımdan ayrılma talepleri yeşil beyazlı takımı zor günlerin beklediğinin göstergesi.

Takımın dağılmaması için Bursa’nın mülki amirleri ile Bursalı siyasetçilerin desteğinin çok önemli olduğu bir gerçek. Alınacak yeni bir kongre kararında da güçlü bir ismin başkanlığa aday olması gerekiyor.

bursaspor kongre bursaspor kongre üyeleri listesi bursaspor kongresi ne zaman bursaspor kongre üyeliği bursaspor kongre üye sayısı