Bursaspor Başkanı resmen istifa etti

TAKİP ET

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu, Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz'ın istifa dilekçesini paylaşıp, kongre süreciyle ilgili yol haritasını açıkladı.

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu, 2 Temmuz 2023 Pazar günü saat 14.30’da Sütaş Timsah Park’ta yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile ilgili bir açıklama yaptı.

Divan Başkanı Galip Sakder,

“Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz daha önce 16 Haziran 2023 olarak duyurulan istifa tarihini Kulübümüzdeki işleyişin aksamaması adına 23 Haziran Cuma günü mesai bitimi olarak değiştirmiş ve noterden istifanamesini göndermiştir.

2 Temmuz’da çoğunluk aranmaksızın yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da adayların Bursaspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 16-17-17/A maddeleri gereğince Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TFF Delege Kurulu listelerini 25 Haziran Pazar günü saat 15.00-17.00 arasında Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde Divan Başkanlık Kuruluna teslim etmeleri gerekmektedir. Denetleme Kuruluna Bağımsız aday olacaklarında aynı gün ve saatte başvurusu gerekmektedir.

Adayların listelerini hazırlarken tüzükle ilgili maddelerine dikkat etmeliler. Olası olumsuz sonuçlara neden olmamak için seçilme yeterlilikleri ile ilgi bilgileri Sicil Kurulu’ndan ve kulüpteki yetkili personelden alabilirler. Başvuru belgelerinde mutlaka üye numaraların da yazılı olması işlemlerin çabukluğu açısından gereklidir” dedi.

bursaspor bursasporluyuz