Bursaspor ateş hattında

TAKİP ET

Bursaspor'un kötü gidişi sürüyor. Yeşil Beyazlılar, Hes İlaç Afyonspor'a deplasmanda 2-0 kaybederek galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yaşam mücadelesi veren, 5 maçtır galibiyete hasret olan Bursaspor, 17. hafta maçında bugün Hes İlaç Afyonspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zafer Stadı’nda saat 14.00’te oynanan zorlu mücadeleyi Gaziantep bölgesi B klasman hakemi Abdullah Volkan Aydın yönetti. Aydın’ın yardımcılıklarını Cankut Gönenç ve Halit Karacabay yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemlik görevini ise Erhan Kaya üstlendi.

BURSASPOR

Deniz Aydın, Hamza Baran Arıkan, Ertuğrul Kurtuluş, Yiğit Fidan, Ozan İsmail Koç, Yusuf Sertkaya, Bilal Güney, Emre Tepegöz, Çağatay Yılmaz, Berat Altındiş, Enes Solakoğulları.

AFYONSPOR

Boran Güngör, Süheyl Çetin, Bartu Göçmen, İsmail Hakkı Doğan, Ali Mert Aydın, Serdar Güncü, Savaş Yorulmaz, Kerem Kaya, Anıl Gözütok, Muhammed Mustafa Özbay, Muhammet Enes Erdem.

Maçtan dakikalar

Afyon Zafer Stadyumu’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Bursaspor, Bilal Güney, Enes Solakoğulları ve Berat Altındiş ile net pozisyonlardan yararlanamadı.

Ev sahibi Afyonspor’a galibiyeti getiren golleri 77’de Bartu Göçmen ve 90’da Muhammet Erdem kaydetti.

Bu sonuçla 14 puanda kalan ve galibiyet hasretini 6 maça yeşil beyazlı ekip resmen küme düşme hattına geriledi.

Yeşil beyazlılar 18. hafta maçında cumartesi günü Diyarbekirspor’u ağırlayacak.

Bursaspor’un Afyonspor maçından dikkat çeken notlar

Sözkesen’den tek değişiklik

Bursaspor Teknik Sorumlusu Murat Sözkesen, geçen hafta oynanan kadroya göre bir değişiklik yaptı. 48 yaşındaki çalıştırıcı, Afyonspor karşısında sağ kanatta Eren Tunalı’nın yerine Berat Altındiş’e şans verdi. Hafta içinde yapılan antrenmanlarda yer alan ancak sakatlığı nükseden takım kaptanı Furkan Emre Ünver maç kadrosunda yer almadı.

Taraftarın yine boynu bükük

Hes İlaç Afyonspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada Bursasporlu taraftarlar kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurdu. Bursa ve çevre illerden Afyonkarahisar’a giden yeşil beyaz sevdalıları takımlarına büyük destek verirken alınan yenilgi sonrasında maç sonunda stadı üzgün terk etti.

Devre arası ve maç sonu ortalık karıştı

Afyonspor ile Bursaspor arasında oynanan maçın hem devre arasında hem de maç sonrasında ortalık karıştı. Soyunma odasına giden iki takım oyuncuları arasında bilinmeyen bir nedenle koridorda arbede yaşandı. Maçın temsilcisi olayları çekmemesi için basın mensuplarını engellerken iki taraf emniyet güçleri tarafından ayrıştırıldı. Maç sonunda ise bir Bursasporlu taraftar, kendilerine edilen küfürler sonrasında saha içine inerek Afyonspor tribünündeki pankarttı almaya çalıştı. Görevdekiler ve emniyet güçleri Bursaspor taraftarına sert güç kullanarak engelledi.

Süheyl Çetin rakip oldu

Bursaspor’un Afyonspor ile oynadığı maçta ev sahipte tanıdık bir isim dikkat çekti. Bursaspor altyapısından yetişen savunma oyuncusu Süheyl Çetin yeşil beyazlı takıma rakip olurken 28 yaşındaki futbolcu 90 dakika sahada kaldı. Afyonspor da ayrıca ilk golü Bursa doğumlu atan Bartu Göçmen kaydetti.

bursaspor bursasporluyuz bursaspor puan durumları bursaspor maçı bursaspor basketbol