Bursalı Avukat ve İş İnsanı Kaan Dimili vefat etti; Sabancıların düğünü ertelendi

TAKİP ET

Bursalı Avukat ve İş İnsanı Kaan Dimili'nin ani ölümü ailesi ve sevenlerinin yanı sıra dünür oldukları Arzu-Ömer Sabancı'yı da yasa boğdu!

Kaan-Güneş Dimili çiftinin kızları Nazlı Kayı, 3 Eylül'de Çırağan Sarayı'nda yapılacak düğünle Hacı Sabancı ile evlenecekti. Sabancıların bu büyük kayıp yüzünden düğünü ertelediği öğrenildi.




Bursalı Avukat ve İş İnsanı Kaan Dimili'nin ani ölümü ailesi ve sevenlerinin yanı sıra, dünür oldukları Arzu-Ömer Sabancı'yı da yasa boğdu!
Cemiyet hayatının merakla beklediği Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çiftinin düğünü 3 Eylül'de Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecekti.

Ancak Nazlı Kayı'nın babası Kaan Dimili'yi ani bir şekilde kaybetmesinin ardından düğünün ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

Gemlik eski Belediye Başkanlarından Nezih Dimili'nin oğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili'nin ağabeyi Av. Kaan Dimili, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etti. 
Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mert Dimili, abisi Av. Kaan Dimili'yi ölüm haberi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, cenazesinin bugün ikindi namazı sonrasında Asım Kocabıyık Camiinden kaldırılarak Yeni Mezarlıkta toprağa verileceğini duyurdu.

kaan dimili kaan dimili vefat kaan dimili nazlı kayi kaan dimili bursa avukat kaan dimili Sabancıların dünürü Sabancılar düğün bursa kaan dimili Kaan Dimili kimdir