Bursa 19. Kitap Fuarı başladı

TAKİP ET

Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen "Bursa 19. Kitap Fuarı" kapılarını açtı. Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuara 300'e yakın yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor.

Panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 65 kültür etkinliği ile birçok yazar fuar boyunca okurlarla buluşacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nin (BUÜ) destekleriyle yapılan fuar, 20 Mart'a kadar sürecek. Bölgenin kültürel hayatına önemli katkılar sağlayan kitap fuarında on gün boyunca düzenlenecek panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 65 kültür etkinliği ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşacak. Fuarın konukları arasında Şükrü Erbaş, Haydar Ergülen, Aşkım Kapışmak, Atilla Dorsay, Ataol Behramoğlu, Sinan Akyüz, Murat Menteş, Barış Terkoğlu, Yusuf Kaplan, Kahraman Tazeoğlu, Tuna Kiremitçi, Sevil Atasoy, Nermin Bezmen ve daha pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı yer alıyor.
Bursa kitap fuarı çocuk ve gençlere yönelik söyleşi, dinleti ve atölye çalışmalarından oluşan etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

AYBARS YILMAZ OKUYUCULARI İLE BULUŞACAK


Öte yandan Detay Haberler yazarı Aybars Yılmaz,  Bursa Kitap Fuarı kapsamında, 19-20 Mart tarihlerinde Ayyıldız Yayınları standında, okuyucuları ile buluşacak. Yazar, "Bir Bursa Rüyası" ve Detay Haberler'deki yazılarından oluşan "Detaydakiler" isimli kitaplarını imzalacak.

#bursa kitap fuarı #aybars yılmaz #bir bursa rüyası #detaydakiler