☰
✕

BUDO ve İDO seferleri 19 Mart iptal oldu mu?

TAKİP ET

Bursa ile İstanbul arasında Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen deniz otobüsü seferlerinden 14'ü olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO ve BUDO feribot seferlerinin bazıları yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.. Marmara Bölgesi'nde İstanbul başta olmak üzere yeniden başlayan kar yağışı nedeniyle önlem alan önlem alan feribot şirketleri iptal feribot seferleri listesini internet sitesinden yayınladı. Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada ise "Yoğun kar yağışı nedeniyle seferlerimizde iptaller ve aksamalar yaşanmaktadır." ifadelerine yer verildi. İptal olan feribot seferleri şöyle;

BUDO SEFERLERİ:

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, saat 08.00, 09.30, 14.30’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.30, 10.30, 14.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 09.30’daki Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00’daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 14.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ve 15.55’deki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Aynı gerekçeyle saat 17.00 ve 19.30’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 17.00 ve 19.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), seferleri gerçekleştirilemeyecek.

İDO SEFERLERİ:

İDO sefer iptalleri ile ilgili duyuru yayınladı. Yapılan açıklamada, "19-20 Mart (Cumartesi, Pazar) günleri olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm biletli hat seferlerimiz iptal edilmiştir.

Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem hatlarımızla ilgili anlık sefer durumunu görmek için http://ido.com.tr ’den duyurular sayfasını ziyaret edebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.