Boyner'in sahibi olduğu alışveriş sitesi Morhipo kapanıyor

TAKİP ET

Boyner'in sahibi olduğu alışveriş sitesi Morhipo kapanıyor. Morhipo neden kapandı?

22 Mart 2011 yılında erişime açılan alışveriş sitesi Morhipo resmen kapanıyor. 2022 yılında Boyner tarafından satın alınan Morhipo alışveriş sitesine girenler artık Boyner’in internet sitesine yönlendirilmiş olacak. Peki Morhipo neden kapandı? Morhipo ne zaman kapanacak? Morhipo’dan alışveriş yapan müşteriler ne yapacak? İşte detaylar…

MORHİPO NEDEN KAPANDI?

Morhipo'nun kapanmasına gerekçe olarak; Boyner'in tüm e-ticaret faaliyetlerini tek bir çatı altında toplanması olarak gösteriliyor. Türkiye’de e-Ticaret’in giderek büyümesi rekabeti ortamını da kızıştırıyor. Farklı e-ticaret projelerinin de ülkemize gelmesiyle şirketler operasyonel güçlerinde düzenlemelere veya iyileştirmelere gidiyor. Bu kapsamda 2011 yılında aktif edilen ve 2020 yılında Boyner Mağazacılık ile birleşen Morhipo’nun kapatılacağı duyuruldu.

2011 yılında kurulan Morhipo, 2020’de Boyner tarafından satın alınmıştı. Satın alımdan sonra ise marka ve platform üzerinde herhangi bir değişiklik gidilmemesine karar verilmişti. Ancak 17 Ekim itibarıyla işler değişecek. Boyner Grup tarafından müşterilere gönderilen bilgilendirmeye göre, Morhipo.com sitesi kapatılacak.

ALIŞVERİŞ YAPANLAR KİMLE İRTİBATA GEÇECEK?

Morhipo attığı bir maille kullanıcıların sık sorduğu soruları da yanıtladı. Kullanıcılar siteden aldıkları bir ürünü iade ya da değişim için Boyner'le iletişim kurabilecekler.

morhipo morhipo nedir morhipo boyner morhipo neden kapanıyor morhipo elbise