Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler?

TAKİP ET

TRT1 yayınlanacak olan yeni iddialı dizisi için Bir Zamanlar Kıbrıs için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler? sorularının yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor.

TRT1 yayınlanacak olan yeni iddialı dizisi için Bir Zamanlar Kıbrıs için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler? sorularının yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor.
TRT1’in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ilk fragmanı yayınlandı. Peki Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlayacak, hangi gün yayınlanacak? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler olacak? Sorularının cevapları da merak ediliyor. 1963 yılından 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'na kadar geçen süre içerisinde yaşananlara ayna olacak dizi, oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

BİR ZAMANLAR KIBRIS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gerçek bir vatan mücadelesinin anlatılacağı, "Bir Zamanlar Kıbrıs" 1 Nisan Perşembe günü TRT1 ekranlarında başlayacak.

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI KİMLER?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrollerinde ise Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu bulunuyor.

BİR ZAMANLAR KIBRIS KONUSU NEDİR?

Kaybedilen hayatlar, paramparça olan aşklar ve hayatta kalma mücadelesi 1963 yılında adanın coğrafyasında neşeli bir hayat yaşayan sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlamasıyla diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Ayrı düşen aile üyeleri yaşadıkları kasabadan sürülüp zorunlu bir göçe başlar ailenin başındaki Kemal Dereli ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri olur.
Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.
 

 

bir zamanlar kıbrıs trt1 ahmet kural pelin karahan kıbrıs barış harekatı