?Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, derbi hangi kanalda?

TAKİP ET

Süper Lig'in 19. Haftasında oynanacak Beşiktaş- Galatasaray mücadelesi için iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Peki merakla beklenen derbi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, hakemi kim olacak?

Süper Lig’in 19. Haftasında oynanacak Beşiktaş- Galatasaray mücadelesi için iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Peki merakla beklenen derbi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, hakemi kim olacak?

BEŞİKTAŞ KONDİSYON VE TAKTİK ÇALIŞTI

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2, dar alanda oyun kontrol pas ve taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. İdman, tam sahada oynanan taktik maçı sonrası yapılan şut çalışması ile tamamlandı.

GALATASARAY DAR ALANDA PAS ÇALIŞTI

Galatasaray’ın, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenmanı ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas çalışması üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Beşiktaş- Galatasaray derbisi saat kaçta başlayacak? Hangi Stadyumda oynanacak?

Beşiktaş -Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da Vodafone Park'ta başlayacak.

Beşiktaş- Galatasaray maçının hakemi kim?

Türkiye’nin merakla beklediği Beşiktaş- Galatasaray derbisinin hakemi Cüneyt Çakır olacağı açıklanmıştı.

Beşiktaş- Galatasaray maçı hangi kanalda? İstanbul derbisini hangi kanal verecek?

Sosyal medyanın da gündemine şimdiden oturan derbi beIN SPORTS HD 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

beşiktaş galatasaray derbi kanal hakem sergen yalçın fatih terim