"Ben Kemal, geliyorum" afişi Kılıçdaroğlu'nun adaylığını mı ilan ediyor?

TAKİP ET

CHP Genel Merkezine bu kez "Ben Kemal, geliyorum" yazılı afiş asıldı. Daha önceden "Yeter! Söz Milletin" yazılı afiş asılan CHP Genel Merkezine bu kez "Ben Kemal, geliyorum" yazılı afiş asıldı.


CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Twitter hesabından "CHP Genel Merkezi anlık, Ben Kemal geliyorum" diyerek afişin asıldığı genel merkezin fotoğrafını paylaştı.

Daha önce de yine parti genel merkezine Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı "Yeter! Söz Milletin" yazılı afiş asılmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında, konuşmasının son bölümünde yaptığı 'Cüneyt Arkın' göndermesi gündem olmuştu.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Genel Merkez binasına asılan, üzerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı bulunan afişin fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak "CHP Genel Merkezi anlık… Ben Kemal Geliyorum!" notunu düştü..

İYİ Parti "CHP masayı Kemal Bey'in Cumhurbaşkanlığını onaylatmak için kurduysa, biz de onay makamı değiliz."

"Ben Kemal. Geliyorum" afişini CHP'liler sosyal medyadan paylaşmaya devam ederken Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve partililerin nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Zira son olarak İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, "CHP masayı Kemal Bey'in Cumhurbaşkanlığını onaylatmak için kurduysa, biz de onay makamı değiliz." demişti.

.

"BİZ KAZANACAK ADAY İSTİYORUZ"

Kılıçdaroğlu isminin adaylığının öne çıkması ile ilgili düşünceleri paylaşan Özlale, "İki tane belediye başkanının önerilmesi halinde biz buna hayır demeyeceğimizi söylüyoruz.

Biz kazanacak kişinin aday gösterilmesini istiyoruz. Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu'na aynı mesafedeyiz." dedi.

Özlale, kendi adaylarını çıkaracakları yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını belirterek, İmamoğlu ve Yavaş ismini bir kez daha vurguladı, "İYİ Parti en baştan beri söylüyor, anketlerde iki belediye başkanı öne çıkıyor.

'Bunlar gelirse itiraz etmeyeceğiz' dedik. İYİ Parti, hem genel başkanını aday göstermeyerek, hem de iki tane yüksek oy alan belediye başkanından herhangi birisine itiraz etmeyeceğini söyleyerek üzerine düşenin fazlasını yaptı." ifadelerini kullandı.

.

ben kemal geliyorum kemal kılıçdaroğlu iyi parti meral akşener