Başkan Aktaş, Serebral Palsi hastası Sevcan'ın dileğini yerine getirdi

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Müslüman ülkelerde Ramazan ayının 15. Günü kutlanan Yetimler Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteğini ileten Sevcan'ın dileğini yerine getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Müslüman ülkelerde Ramazan ayının 15. Günü kutlanan Yetimler Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteğini ileten Sevcan’ın dileğini yerine getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan ayının 15. Gününde kutlanan Yetimler Günü’nde 2 bin yetim çocuğa mektup yazıp karşılığında bir dileklerini iletmelerini istemişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın mektubuna verdiği cevabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini belirten 20 yaşındaki Serebral Palsi hastası Sevcan’ın isteği yerine getirildi.

Başkan Aktaş’ın girişimi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Sevcan, Engelliler Haftası içerisinde olunduğundan dolayı bu görüşmenin anlamlı olduğunu ifade etti.

Binlerce özel çocuğun sesi olmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşmak istediğini belirten Sevcan, Türkiye’de özel ve yetim çocukların çok önemsendiğini belirtip teşekkürlerini iletirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yetimlerle ilgilenmek bizim için en önemli görev” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak: Detay Haberler