Başkan Aktaş CHP Bursa İl Başkanının ekmekte algı oyununu bozdu

TAKİP ET

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'nın BESAŞ ekmeği fiyatı üzerinden yaptığı algı oyununu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş verdiği cevapla bozdu.

Son dönemde genç bir kıza watsap üzerinden attığı taciz içeren mesajlar nedeniyle istifa etmek zorunda kalan Osmangazi İlçe Başkanı ve danışmanı olduğu öne sürülen yaşlı bir partilnin basına sızan çıplak görüntüleri nedeniye zor günler geçiren CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, bugün twitter hesabından paylaştığı algı mesajı ile yine gündeme oturdu.

Taciz ve teşhir skandalları ile sarsılan CHP Bursa teşkilatına yaşanan olumsuzlukları unutturmayı amaçladığı düşünülen İl Başkanı İsmet Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek A.Ş. tarafından üretilen ekmek ile Bursa Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan  BESAŞ Halk Ekmek Fabrikası tarafından ekmeğin fiyatını kıyasladı.



Bu açıklamaya bu kez Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklama ile cevap verdi. Sosyal medya hesaplarından Karaca'nın iddialarınıcevaplandran Alinur Aktaş algıoyununu bozdu. Aktaş'ın açıklması sonrasında CHP İl Başkanı İsmet Karaca'nın "biraz gramaj farkı" ifadesinin boyutu ortaya çıktı. Çünkü İBB Halk Ekmeğin 250 gram BESAŞ Halk ekmeğn ise 400 gram olduğu görüldü.





ANKARADA 250 GRAM HALK EKMEK 1,25TL

Öte yandan yine CHP'li bir belediye tarafından yönetilen Ankara'da ise 250 gram ekmeğin 1,25 liradan satıldığı görüldü. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'nın yaptığı paylaşımda Bursa ile İstanbul arasında halk ekmek kıyaslaması yaparken aradaki 150 gram farkı bira diye nitelemesi, iki CHP'li belediyearasıdaki aynı gramajdaki ekmek arasındaki yüzde 25 farktan söz etmememsi dikkatlerdenkaçmadı.  




KARACA CHP'DEKİ TACİZ VE TEŞHİR SKANDALLARINI UNUTTURMAK MI İSTEDİ?

Vatandaşlar tarafından bu gelişme sonrasında, dikkatsiz ve özensiz açıklamaları ile sürekli baltayı taşa vuran CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'nın son açıklaması ile son dönemde Bursa'da CHP teşkilarlarında yaşanan taciz ve teşhir skandallarını unutturmak için algı operasyonu yapmak ,stediği ancak her zamanki dikakts,z ve öznsiz açıklaması ile yine zor durumda kaldığı yorumlarıyapıldı.