Barlas: 14 Mayıs'ta Erdoğan'ı koruyamazsak küresel gücün yazdığı evcilik oyununda oyuncak oluruz

TAKİP ET

Mehmet Barlas, Millet İttifakı'na yönelik, "7'li koalisyon masası denilen bu çocuk tiyatrosu, Türkiye'nin bütünlüğüne yönelmiş bir tehdittir. Eğer 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koruyamazsak hepimiz senaryosunu küresel güçlerin yazdığı bu evcilik oyununda oyuncak oluruz" dedi.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, 14 Mayıs seçimleri öncesinde Altılı Masa'nın tavrını eleştirdi ve "Masa bir kez daha devrilmekten son anda kurtuldu. Ama seçmene, "7'li masa bu işi çocuk oyununa çevirdi" mesajı ikinci kez gitmiş oldu" diye yazdı.

Muhalefetin tek amacının "seçimi kazanıp, Türkiye'nin anahtarını Batı ittifakına teslim etmek" olduğunu iddia eden Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Muhalefetin ne düşündüğünü biliyor musunuz? Bilemezsiniz, çünkü kendileri de bilmiyor. Bunların tek amacı var: "Seçimi kazanıp Türkiye'nin anahtarını Batı ittifakına teslim etmek." 7'li koalisyon masası denilen bu çocuk tiyatrosu, Türkiye'nin bütünlüğüne yönelmiş bir tehdittir. Eğer 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koruyamazsak hepimiz senaryosunu küresel güçlerin yazdığı bu evcilik oyununda oyuncak oluruz. Eğer 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koruyamazsak hepimiz senaryosunu küresel güçlerin yazdığı bu evcilik oyununda oyuncak oluruz" ifadelerini kullandı.