Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyoruz

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik "İyice şaşırmış ve şanzımanı kırmış olacak ki film repliklerinden kendisine slogan üretecek kadar ucuzlamıştır. 'Ben Kemal geliyorum' diyor. Kendisine geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyoruz'" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda 'Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantıları kapsamında düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmaya, Balkanlar'da yaşayan herkesi selamlayarak başladı ve Namık Kemal'i yad etti.

"14 Mayıs seçimleri münasebetiyle sandığa gidiyor muyuz ? Türkiye'nin ve Türk milletinin tarafında duruyor muyuz ? Yaklaşık bir asır evvel Balkan Dağları'nda dolaşan ve silahlarından Müslüman Türk kanı damlayan çeteler gibi çevremizde dolaşan zalimlere karşı saf saf toplanıp, hep birlikte direniyor muyuz?" diye soran Bahçeli, aldığı olumlu karşılık üzerine "İşte Tekirdağ, işte vatan sevdası, işte bayrağına aşık millet evlatları, size de bu yakışırdı. Sizden de bu beklenirdi. Niyazım odur ki azınız çok, eksiğiniz tamam olsun" ifadelerini kullandı. Devlet Bahçeli, şöyle devam etti: