Bahçeli; Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı yaşayacaktır, reformları birbiri ardına hayata geçirecektir" mesajı verdi, Bülent Arınç'a sert tepki gösterdi. Parti toplantısından kısaca başlık ve konular şöyle;

MHP Genel Başkanı Bahçeli:
"Sayın Cumhurbaşkanı ile hukukumuz Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlıdır."

MHP Genel Başkanı Bahçeli:
"O pislik ellerinizi Cumhur İttifakından çekiniz. Size buradan kemik çıkmaz. Cumhur İttifakı yaşayacaktır."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,
“Yüksek hedefleri gözüne kestirmiş, milletin refahını ve mutluluğunu ilke edinmiş bir devletin, önce öğretmenlerini mutlu etmesi kaçınılmaz bir gerekliliktir. Dileğimiz atanamayan tek bir öğretmenimizin kalmamasıdır” dedi.

Devlet Bahçeli şunları söyledi:
“Yıllar içinde pek çok öğretmenimizi teröre kurban verdik. Hiçbir suçları, hiçbir günahları yoktu. Hepsinin de tertemiz hayalleri, hedefleri, vicdanları vardı. Tek gayeleri sınıfları dolduran masum yavrularımıza tecrübelerini aktarmak, onların kafalarını bilgiyle aydınlatmaktı. Biliyor ve inanıyoruz ki öğretmenlik kutsal bir mesleğin adıdır.

CHP’li sözcülerin istismar ve yalanlara devam etmesi bir siyaset trajedisidir. Tekraren ifade ediyorum; Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Bu bir.

Alaattin Çakıcı şehidimizin oğludur. Bu iki.

Alaattin Çakıcı vatan ve millet sevdalısıdır. Bu üç.
Alaattin Çakıcı üzerine atılı suçların bedelini yaklaşık 20 yıl cezaevinde kalarak ödemiş bir ülküdaşımızdır. Bu da dört.

Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem, yine de söylemek durumundayım. Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz. Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı’ya mafya lideri, yer altı dünyasının karanlık yüzü demesi bizim nezdimizde yok hükmündedir.

Çakıcı, bebeklere kurşun sıkmadı, karakolları ateşe vermedi, askerimize, polisimize silah çekmedi, yollara mayın döşemedi, millete ve vatana ihanet etmedi.”
 

"İki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi ihanete yataklıktır"

Bülent Arınç’ın, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala hakkındaki açıklamalarına tepki gösteren

Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu terörist Demirtaş sevdasının taraftar ve yaygınlık kazanması hayra alamet bir durum da değildir. Halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın, televizyona çıkıp Sorosçu Osman Kavala ile terörist Demirtaş’a güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır. Bu şahsın iki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi suçluyu övmektir, suça iştiraktir, ihanete yataklıktır. Terörist Demirtaş’ı ve Kürt kökenli kardeşlerimizi tanımak için Devran isimli hikaye kitabının okunmasını öneren bu gafil terör propagandasını alenen, milletimizin gözünün içine baka baka yapmıştır. Sayın Arınç, biz Kürt kökenli kardeşlerimizi bir teröristin anlatıldığı kitaptan değil, hayatın bizatihi içinden, milletimizin şerefli mensubu olmalarından, anıda, acıda ve gelecekte birlikte olmamızdan tanıyor ve onlara baktığımız zaman tıpatıp kendimizi görüyoruz.
Vaka ve vefat sayıları ile korku yaratacak, ipe sapa gelmez görüş paylaşanların samimiyetleri tartışmalıdır. İBB'nin vefatlarla ilgili Sağlık Bakanlığı'nı tekzip eden açıklamalarının itibar edilecek hiçbir yanı yoktur. Siyasi çıkar peşinde koşup devlet ile vatandaş arasında güvensizlik oluşturmaya çalışmak gafilce bir anlayıştır. Belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan bu kendini bilmezin maksadı nedir? Yoksa CHP zihniyeti virüsün bulaşma hızından memnun mudur? Yalan bilgilerin paylaşıldığını ima etmek virüs kadar tehlikelidir.”
 

devlet bahçeli bülent arınç alaattin çakıcı mhp mhp grup toplantısı selahattin demirtaş osman kavala