Azra Akın "Estetik operasyonlarla herkes birbirine benzemeye başladı"
Azra Akın Kalamış'ta yeni nesil güzellik teknolojilerinin tanıtıldığı etkinlikte objektiflere yansıdı. Akın, estetiğe karşı olmadığını ancak herkesin son dönemde birbirine benzediğini gözlemlediğini anlattı.
Estetiğe karşı olmadığını belirten Azra Akın "Ancak son yıllarda herkes estetik operasyonlarla birbirine benzemeye başladı.
Hiç karşı değilim, herkes aynı olmasın lütfen. Çünkü bence zenginlik çeşitlilik değil mi? Bir özelliğin olduğunda o daha ilgi çekici ve daha güzel geliyor. Ben yapı olarak herkeste bir güzellik bulurum farklı taraflarımız olsun isterim."
.Akın "Siz zamanı gelince estetik düşür müsünüz?" sorusu üzerine ise, "Estetik sayılmayan bazı küçük uygulamalar var, bir sanatçı ve oyuncuyum. Benim için yüzümle ifade etmek çok önemli. Kırışıklarımı da seviyorum ve onları hakettiğimi düşünüyorum. Arada doğal dokunuşları olabilir, bazı şeyleri önlemek için. Kendimle kendimi severek yaşlanmak isterim" şeklinde konuştu.