Ayhan Salman: Cumhur İttifakı'nın seçimden zaferle çıkacağından hiçbir kuşkumuz yok

TAKİP ET

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili adayı Ayhan Salman 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için yoğun bir tempo ile çalışıyor. Salman 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden Cumhur İttifakı'nın zaferle çıkacağını belirterek, 'Bu seçimler, ülkemizin sadece önümüzdeki 5 yılını değil, gelecek yarım asrındaki seyrini belirleyecek bir yol ayrımına dönüşmeye başladı.' şeklinde konuştu.

AK Parti geçmiş dönem Bursa İl Başkanı, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayhan Salman, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için yoğun bir tempo ile çalışıyor. Seçim bölgesini kapsayan ilçelerde vatandaşları ev ve iş yerlerinde ziyaret eden Ayhan Salman, “Liderimiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde asırlık ihmal ve eksikleri sadece 21 yılda tamamlayarak, ülkemizi küresel sistemin en üst ligine çıkardık. Önümüzdeki seçimlerde milletimizin yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı iş başına getireceğinden ve bu ilerlemenin kesintisiz devam etmesinden yana tercihini kullana cağından hiçbir şüphe duymuyorum" dedi.

“Emir alan değil, emir veren ülke olduk”

Türkiye’nin artık kendi kararlarını alan ve uygulayan bölgesinde lider konuma gelmiş, küresel bir güç haline dönüştüğünü söyleyen Ayhan Salman şöyle konuştu:

''Gelişmiş ülkelerin bile gıpta ile baktıkları bir hizmet altyapısı kurduk. Şimdi ne diyorlar, Türkiye çok farklı bir ülke. Türkiye artık emir alan değil, emir veren bir ülke. Salgın krizinde, sağlık sistemimizin gücünü gördük. Dünyanın dört bir yanına ürettiğimiz aşı ve ilaçları biz gönderdik. Sağlık reformu yaptık, kendi silahlarını üreten, kendi enerjisini çıkaran, karada, denizde, havada sınırlarına tam hâkim, kendi otomobilini üreten, geleceğe güvenle bakan güçlü bir ülke haline geldik.

Müzeye dönüştürülen Ayasofya’yı ibadete açan, başörtüsü sorununu çözen, eğitimde, sağlıkta, sosyal hayatta karşılaşılan tüm sorunlarını çözmüş, otoyollar, duble yollar, köprüler, tüneller, hava alanları, hızlı tren hatları yapan güçlü güvenilir, dünyada saygın bir konumda ülke olduk.” 

Ekonomik ve sosyal kalkınma hamlesi

Koronavirüs pandemisi hemen ardından patlak veren Rusya Ukrayna Savaşınınım tüm dünyada hem gıda krizine, hem de ekonomik krize yol açtığını Avrupa, Amerika başta olmak üzere tüm dünyada büyük bir kriz yaşandığını anlatan Ayhan Salman, “Buna rağmen biz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmedik. Asgari ücrete üst üste zamlar yaptık, emeklilerimizin maaşlarını yükselttik, Bayram ikramiyeleri veriyoruz,  EYT düzenlemesi ile bu konuda mağduriyet yaşayanların sorunlarını da çözdük.” Diye konuştu.

Türkiye yüzyılı için doğru zaman doğru adam

Artık tüm dünyada Türkiye Yüzyılı’ndan bahsedildiğini 29 Ekim’de kutlanacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı ile  bambaşka bir döneme adım atacağının altını  çizen Sayhan Salman, “Türk Devletleri ile  iş birliği halinde ekonomik ve kültürel kalınma hamlemiz sürüyor. Bize çelme takmak isteyen, ülkemizin bu uyanışımın önüne set vurmak isteyenler var. Ancak kadirşinas milletimiz bu yapılanları görüyor, oynamak istenen oyunun farkında. Bu yüzden 14 Mayıs’ta sandığa koşacak ‘Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam’ diyecek ve ülkemizin geleceğine oy verecek” diye konuştu.

ak parti recep tayyip erdoğan bursa ayhan salman