Alinur Aktaş'tan Orhangazi'ye bereket sofrası ziyareti

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bereket sofrası adı altında başlatmış olduğu ilçe ziyaretleri kapsamında Orhangazi ilçesini ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geleneksel 'Bereket Sofrası Buluşmaları'nı önceki gün başlattığı Yenişehir'in ardından Orhangazi'de devam ettirdi. 

Sabah erken saatlerde geldiği Orhangazi'de Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Aktaş, sabah namazının ardından Orhangazi esnafı, vatandaşlar ve  muhtarlarında katıldığı kahvaltı programında konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediye başkanlığına geldiği 2017 yılından bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Aktaş, özellikle uzun süre kaldığı deprem bölgesinde yapılan çalışmalara ait önemli notları paylaştı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa ve ilçeleri içinde gereken tüm yatırımların hayata geçirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını ve yapılması gerekenler içinde çalışmaların yine büyük bir özveri içinde devam ettiğini vurgulayan Aktaş, yeni döneminde de seçimi kazanması halinde Bursa merkez ve tüm ilçelerinde büyükşehir belediyesi olarak hizmetlerin aksamadan süreceğini belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş son olarak, Orhangazi'de çok sayıda esnafı ziyaret ederek, işletmecilere hayırlı işler diledi ve Orhangazi'den ayrıldı.