Alinur Aktaş'tan "Boyner Binası yıkılacak mı?" sorusuna net yanıt

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sıklıkla  gündeme getirilen "Boyner binası  yıkılacak mı?" sorusuna sosyal medya hesabından paylaştığı video ile yanıt verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursalılar tarfından sıklıkla sorulan sorulara sosyal medya hesaplarından direkt olarak yanıt verecek. 

Vatandaşlar tarafından sorulan soruların cevaplandığı yeni formatın ilk videosunda Büyükşehir Beediye Başkanı Alinur Aktaş, "Boyner binası yıkılacak mı?" sorusuna yanıt verdi.




Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın geçmişte konuyla ilgili yaptığı açıklamalardan derlenen videoda, Başkan Aktaş'ın mevcut binanın yıkılacağını ve bunu başından beri her ortamda vurguladıklarını ifade ettiği görülüyor.

Başkan Aktaş'ın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmaya da yer verilen görüntülerde Aktaş, Bursa'nın artık yaparak değil  yıkarak da güzelleşeceğini söylerken, aynı iradenin 20 yıldır ayakta duran Tower Plaza'nın 18 kata düşürdüğünü ve Çekirge'de  Çelik Palas arkasında bulunan, yıllardır atıl vaziyette duran binanın da yıkımını gerçekleştirdiğini söylüyor.