Alaatin Çakıcı: "Devlet sahipsiz değil Devletinize güvenin"

TAKİP ET

Ankara ve İstanbul'da bazı vatandaşın sokağa inmesinin ardından ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı olası provokasyonlara karşı sosyal medya hesabından uyarı yaptı.

Kurdaki dalgalanmaya fırsat bilen bazı kesimlerin perde arkasından verdiği destek ile Ankara ve İstanbul'da bazı vatandaşın sokağa çıkmasından sonra ünlü kabayı Alattin Çakıcı sosyal medya hesabından provakasyon uyarısı yaptı.  Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak, vatandaşın uluslararası provokatörlerin oyununa gelmemesini isteyerek şu uyarıları yaptı

 

"Devlet sahipsiz değil Devletimize güvenin

 

“Batı ve Okyanus ötesinin 15 Temmuz'da Fetö'cüleri devreye sokarak ülkemizde vatan hainlerine ihtilal yaptırmak istediğini Aziz milletimiz bilmektedir. Aylardır Türkiye'nin ekonomik kodlarıyla oynayan Batı ve Okyanus ötesi ile onların Türkiye'deki yerli işbirlikçileri doları yükselterek hükümeti ve Cumhur İttifakı’nı yıpratmak istemekte, vatana ihanet eden belirli odakları devreye sokarak vatandaşımızı sokağa döktüren ve onların uluslararası patronlarının bu uğraşlarının boşa çıkacağını sağduyu sahibi milletimiz bilmektedir. Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP’nin, uluslararası provokatörlerin bu kışkırtmalarına fırsat vermeyiniz. Devlet sahipsiz değildir. Devletinize lütfen güveniniz.” 


 

alaattin çakıcı alaattin çakıcı kimdir alaattin çakıcı nereli alaattin çakıcı nerede