AK Parti Bursa'da üye seferberliği

TAKİP ET

AK Parti Bursa Teşkilatı 'Gönül Seferberliği' kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşları üye yapıyor. Bursa'da 2023 yılına kadar 500 bin üye hedefleniyor.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında kapı kapı dolaşarak seçmenleri partiye davet ediyor.  AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ve teşkilat üyeleirnin katılımı ile Yıldırım Yavuzselim Mahallesi’nde üye çalışması gerçekleştirildi. Kapı kapı dolaşan partililer vatandaşlarla sohbet ederek AK Parti’ye davet etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, son bir iki haftadır yoğun ilçe kongrelerinden sonra üye çalışmasına yoğunlaştıklarını söyledi. Bu süreçte partilerine on binlerce yeni üye kazandırdıklarını belirten Başkan Salman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 3 Kasım’a kadar tüm Türkiye’de 1 milyon yeni üye hedefi ile başlatılan kampanyaya Bursa olarak katkıda bulunmak için yola çıktıklarını söyledi. Tek tek evleri ziyaret ettiklerini belirten Salman, “Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz. Çözebildiklerimizi çözüyoruz. Daha sonra kendiler ile üye olmaları konusunda partiye davet ediyoruz. Bu sürece başladığımızda 340 bin üyemiz vardı. Yıl sonuna kadar hedefimiz 400 bin üyeyi geçmektir. Önümüzdeki 2-3 yıl içinde yani 2023 vizyonunda da Bursa’mızda 500 bin üyeye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’da, Yıldırım’ın gönüllere taht kuran Emirsultan’ın şehri olduğunu belirterek, Emir Sultan’ın izinden giderek bir gönül seferberliği kampanyası başlattıklarını söyledi. Yılmaz, “AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, ilçe başkanı Ali Erbay ile ilçemizde yenilenen teşkilat kadromuzla beraber bir çalışma yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın derdi ile dertlenirken, büyüyen AK Parti ailesine yeni üyeler kazandırmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay da tüm teşkilatlarla beraber uyum içinde çalışmaların yapıldığına dikkat çekti. Yıldırım’da vatandaşlardan büyük teveccüh gördüklerini sözlerine ekleyen Erbay, “On binlerce üyenin büyük kısmını Yıldırım’dan kazandırdığımızı söyleyebiliriz. Vatandaşlar ilçe başkanlıklarından, belirlenen stant noktalarına gelerek üye olabilirler. Onun haricinde de internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirler. Bizde evlere giderek üye çalışması da yapıyoruz” dedi.
 

ak parti bursa ayhan salman yıldırım recep tayyip erdoğan 1 milyon üye