AK PARTİ Bursa'da sıcak gelişme… İstifalar alındı.

TAKİP ET

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Genel Merkezin direktifleri doğrultusunda ilçe başkanların istifalarını aldığı kulisleri hareketlendirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Davut Gürkan, "İstifaları alındı değil de affını isteyenlere izin verileceğini aktardık" dedi.

Şehir Medya Gazetesi'nde yer alan habere göre, AK Parti Bursa İl Başkanı Gürkan, Genel Merkez talimatıyla ilçe başkanlarından istifalarını aldı. Devam edecek isimlere yeniden atamaları tevdi edilecek. Devam etmeyecek başkanların yerine ise yeni isimler atanacak.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, il yönetiminde ilçe başkanları ile ilgili bir de temayül yapıldı. Yeni isimler içinde öneriler alındı. Yine gelen bilgilere göre, AK Parti Genel Merkezi Bursa Koordinatörü İsmail Kaya, yeni yapılanma ile ilgili yarın Bursa'ya gelecek. Davut Gürkan İlçe başkanları toplantısında görüş ve öneriler de aldı.

"İstifa alınmadı affını isteyenlere izin verildi"

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, ilçe başkanları toplantısında süreçle ilgili ilçe başkanlarına bilgi verdiklerini, bu süreçte affını isteyecek  isimlere müsaade edileceğini aktardıklarını söyledi. İstifaları istendi değilde affını isteyenlere izin verileceğini ifade ettiklerini dile getiren Gürkan, bu ay içinde ilçe başkanlarıyla ilgili bir değerlendirme yapılacağını da sözlerine ekledi.

ak parti istifa son dakika ak parti istifalar