AK Parti Bursa'da 5 ilçe başkanı istifa etti

TAKİP ET

AK Parti Bursa'da Yıldırım, Karacabey, İznik, Mustafakemalpaşa ve Gemlik ilçe başkanları görevinden istifa etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün yapılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrasında Olağanüstü Büyük Kongre'nin 7 Ekimde yapılacağının duyurulmasının ardından taşra teşkilatlarında yapılması öngörülen revizyonlar da hızlandı.

Bu kapsamda birçok ilde olduğu gibi, Bursa'da da ilçe başkanları ile toplantı yapıldı. İl Merkezinde yapılan ve İl Başkanı Davut Gürkan'n yönettiği toplantı sonrasında 5 ilçe başkanın istifa haberi geldi.

Buna göre; Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, Gemlik İlçe Başkanı Osman Alemdar ve İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut istifalarını il başkanlığına sundular. İstifaların genel merkez onayına sunulacağı öğrenilirken, istifa eden başkanların bazılarının ilçelerinde belediye başkan aday adayı olmaları bekleniyor.

ak parti bursa milletvekilleri ak parti bursa ak parti bursa il başkanlığı ak parti bursa il başkanı ak parti bursa milletvekilleri 28. dönem