4 Nisan 2022 Bursa sahur imsak saati ve iftar saati ne zaman? İşte 2022 Bursa imsakiyesi...

TAKİP ET

Bursa'da iftar saat kaçta? sorusu Ramazan ayının gelmesiyle 2022 imsakiye oruç tutan herkes tarafından araştırılıyor. Ramazan ayının 3. gününde orucunu saat kaçta açacaklarını sorusuna yanıt arayan vatandaşlar Bursa iftar vakti ile ilgili araştırmalar yapıyor.  Bursa'da sahur vakti ne zaman, Bursa'da iftar vakti saat kaçta? Bursa'da ilk teravih namazı saat kaçta kılınacak? Bursa imsakiye 4 Nisan 2022 sahur ve iftar vakitleri listesini haberimizde bulabilirsiniz... İşte Bursa 2021 imsakiye..

Bursa'da iftar saat kaçta? sorusu Ramazan ayının gelişiyle birlikte büyük ilgi görmeye başladı. 2022 imsakiye oruç tutan herkes tarafından araştırılıyor. 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının 3. gününde orucunu saat kaçta açacaklarını sorusuna yanıt arayan vatandaşlar Bursa iftar vakti ile ilgili araştırmalar yapıyor.  Bursa'da sahur vakti ne zaman, Bursa'da iftar vakti saat kaçta? Bursa'da ilk teravih namazı saat kaçta kılınacak? Bursa imsakiye 4 Nisan 2022 sahur ve iftar vakitleri listesini haberimizde bulabilirsiniz... İşte Bursa 2022 imsakiye...
 

BURSA İMSAK VAKTİ SAAT KAÇTA?

Burs genelince oruç tutacak olan kişiler imsak vakti ile oruçlarını tutmaya başlayacak. Bursa'da oruç 4 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 05:10'da başlayacak.

BURSA İFTAR VAKTİ (SAATİ) NE ZAMAN?

Niyet edererk oruca başlayan inananlar, iftar saatinde oruçlarını açacaklar. Bursa'da oruç 4 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 19:37'de açılacak.

BURSA İMSAKİYE 2022

Güneş’in her ilde farklı saatlerde doğup batması nedeniyle iftar ve imsak vakitleri illere özel olarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirleniyor.

 

4 nisan 2022 imsak 4 nisan 2022 iftar bursa iftar vakti iftar ne zaman iftar vakti imsak vakti bursa iftar saati bursa imsak saati bursa imsakiye bursa oruç ramazan