15 Temmuz Perşembe günü PTT, kargolar açık mı? 15 Temmuz'da Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat Kargo çalışıyor mu?

TAKİP ET

Türkiye siyasi tarihine kazınan 15 Temmuz Darbesi gerçekleştirildiği 2016 yılının ardından, Türk halkının darbecilere karşı sergilediği mücadeleden sonra söz konusu gün demokrasi ve milli birlik günü olarak ilan edildi. 2017 yılından beri resmi tatil kabul edilen 15 Temmuz tarihinde kargoların açık olup, olmadığı merak ediliyor. Peki 15 Temmuz'da PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat Kargo çalışıyor mu? 15 Temmuz'da PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat Kargo açık mı?

Türkiye siyasi tarihine kazınan 15 Temmuz Darbesi gerçekleştirildiği 2016 yılının ardından, Türk halkının darbecilere karşı sergilediği mücadeleden sonra söz konusu gün demokrasi ve milli birlik günü olarak ilan edildi. 2017 yılından beri resmi tatil kabul edilen 15 Temmuz tarihinde kargoların açık olup, olmadığı merak ediliyor. Peki 15 Temmuz'da PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat Kargo çalışıyor mu? 15 Temmuz'da PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat Kargo açık mı? İşte merak edillen tüm ayrıntılar...
 

15 Temmuz Perşembe PTT, kargolar açık mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tarihinin resmi tatil olarak kabul edilmesi nedeniyle kargoların hizmet verip, vermeyeceği merak ediliyor.

15 Temmuz 2021 Perşembe gününün resmi tatil olması dolayısıyla kargolar hizmet vermeyeceğini açıkladı.
 

15 TEMMUZ'DA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

PTT, 15 Temmuz günü resmi tatil nedeniyle kapalı olacak. Diğer kargolar ise resmi internet sayfalarında yaptıkları açıklamalar yoluyla vatandaşı bilgilendirdi. Sürat Kargo tarafından yapılan açıklamada 15 Temmuz günü resmi tatil olmasından dolayı çalışmayacaklarını açıklayarak, 16 Temmuz hizmet vermeye devam edeceklerini duyurdu.
 

ARAS KARGO HİZMET VERECEK Mİ?

Aras Kargo'dan yapılan açıklama ise şu şekilde; ''Değerli Müşterilerimiz, 15 Temmuz 2021 Perşembe günü, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla operasyonel işleyişimize ara vereceğiz. 16 Temmuz 2021 Cuma günü, 09.00 itibari ile mesaimize devam edeceğiz.''
 

MNG KARGO ÇALIŞACAK MI?

MNG Kargo'nun da resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm şubelerimiz ve çağrı merkezimiz kapalı olduğunu belirterek "16 Temmuz 2021 Perşembe günü itibariyle tüm birimlerimizde işleyişimiz devam edecektir. Cumhuriyetimizin temel değeri demokrasimize sahip çıkıyor, geleceğe birlik ve beraberlik içinde yürüyoruz.'' ifadelerine yer verildi.
 

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞIYOR MU?


Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamada ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle15 Temmuz 2021 Perşembe günü tüm şubelerinin kapalı olacağını ve hizmete ertesi gün devam edecekleri belirtildi.
 

15 temmuz 15 temmuzda kargolar çalışıyor mu 15 temmuzda ptt açık mı 15 temmuzda aras kargo açık mı 15 temmuzda yurtiçi kargo açık m resmi tatil kargolar açık mı